Serveis

Contacte disseny interior

Si estàs interessat en confiar-nos el teu projecte, podem oferir-te un servei integral que englobi totes les fases del projecte, des del concepte fins la seva execució, passant per l’arquitectura interior, l’estètica, el disseny gràfic i qualsevol element que formi part del projecte. Podem ajudar-te a triar el local que vols que sigui el teu negoci o el pis que serà la teva llar gràcies a la capacitat de visualitzar ràpidament si és adequat pel teu projecte.

Un dels valors més importants per nosaltres és el rigor i això ens agrada traspassar-ho tant a la coherència estètica i tècnica com al control del timing i la gestió econòmica; administrar bé el pressupost dels nostres clients és vital per a nosaltres ja que ens permet saber fins a on podem arribar i quins elements cal triar en la creació i planificació del projecte.

Cada projecte és únic i té especificacions tècniques i requeriments diferents, per això integrem les teves necessitats i els nostres criteris, perquè un cop finalitzada l’obra sentis que aquest nou espai sempre ha estat casa teva o perquè sentis que el negoci que ara emprens sempre ha estat teu.

Hem desenvolupat la nostra feina en tota mena d’espais; en locals públics com restaurants, cafeteries, botigues, franquícies o farmàcies i en habitatges, cuines, banys o espais exteriors.