Nosaltres

L’any 2005, després d’estar acumulant l’experiència necessària treballant en tota mena de projectes amb destacats interioristes, botigues i arquitectes de Barcelona, vàrem emprendre el nostre projecte professional amb el nostre estudi d’interiorisme al centre de la ciutat.

Durant aquest temps hem pogut madurar la nostra forma d’entendre i desenvolupar un projecte. Som un equip amb l’experiència i la joventut necessàries per a captar i estar al dia de les tendències nacionals i internacionals, treballant cada detall amb il·lusió i entusiasme pel que fem.

La nostra feina és impulsada simultàniament per la funcionalitat i l’estètica, trobem la bellesa oculta de cada espai i el millorem amb solucions creatives. Busquem espais atemporals que envelleixin bé i que emocionin, ambients perfectament integrats dins el seu context.

Actualment el nostre equip el formem la Mery Garriga, l’Alex Giró i una sèrie de tècnics que ens recolzen habitualment segons les necessitats de cada projecte; enginyer, cap d’obra, projectista d’ il·luminació i renderista, a part de diversos industrials de confiança, amb la capacitat d’executar els nostres projectes amb total garantia.